Kiprolletjes gevuld met spinazie en parmezaan
- 30 min
- 20 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 297 Kcal
- 30 g eiwit
- 17 g vet
- 4 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Pel de ui en snipper hem fijn. Plet de knoflook. Was de spinazieblaadjes en snijd ze in kleinere stukjes.
Was de kipfilets, droog ze af en plet ze voorzichtig met een vleeshamer, zodat ze overal even dik zijn.
Meng 1 eetlepel olijfolie, gerookte paprikapoeder, gemalen koriander, zout en peper in een kom. Bestrijk de kipfilets met het mengsel en laat ze even marineren.
Bereid ondertussen het spinaziemengsel voor. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, voeg de gesnipperde ui toe en fruit deze 1-2 minuten op een matig vuur tot de ui glazig is. Voeg vervolgens de geplette knoflook en de gesneden spinazie toe aan de pan en laat nog 3-4 minuten bakken.
Verdeel het gebakken spinaziemengsel gelijkmatig over de kipfilets en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. Rol de kipfilets op en prik ze met een satéprikker door (of bind ze vast met keukentouw).
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de rolletjes gelijkmatig aan alle kanten op een matig vuur (dat duurt ongeveer 15 minuten). Giet de gesmolten boter over de rolletjes en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
google@prudek.com
Automatische vertaling German
Verbazingwekkend. De vorige keer heb ik niet gekookt.
Automatische vertaling