ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 153 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 7 g vet
  • 18 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

8 stukken

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snijd de wortel en komkommer in reepjes. Snijd de tofu in gelijke blokjes.

2

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de tofu blokjes aan alle kanten goudbruin. Zet opzij.

3

Snijd de avocado in 8 reepjes en scheur de ijsbergslablaadjes in kleinere stukjes. Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel af met koud water.

4

Leg altijd een vel rijstpapier op je bord. Besprenkel gelijkmatig met water en wacht tot het papier het water opneemt en zacht wordt.

5

Leg een paar blaadjes ijsbergsla in het midden van het papier, laat alle randen los, en stapel er wat noedels op. Voeg een achtste van een wortel, een komkommer, geroosterde tofu en een avocado reepje toe. Als u wilt, kunt u nog blaadjes van uw favoriete kruiden toevoegen.

6

Vouw de onderkant en de bovenkant van het papier over de vulling en rol de zijkanten op tot een strakke rol. Herhaal dit met de overgebleven stukken papier en vulling.

7

Maak de saus door honing, pindakaas, sojasaus en water door elkaar te blenden. Serveer de loempia’s gehalveerd met pindasaus om te dippen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Renáta D.
03. september 2024

Uitstekend recept 🤤 Ik gebruikte surimisticks in plaats van tofu. Ik doopte de rijstpapiertjes altijd een paar seconden in een pan met water tot ze zacht werden. De saus is zoeter, maar ook heerlijk.

Automatische vertaling

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

Darča19
21. maart 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij