ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 406 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 8 g vet
  • 78 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Maak eerst de zoete aardappelpuree. Schil de zoete aardappelen, maak ze schoon en snijd ze in blokjes. Breng 1,5 liter water in een pan aan de kook, voeg de gesneden zoete aardappelen toe en kook ze ongeveer 15-20 minuten. Giet na deze tijd de zoete aardappelen af en mix ze tot een gladde massa. Van de bovenstaande hoeveelheid ingrediënten zult u ongeveer 600 g puree maken.

2

Kook de pasta in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet hem af. De kooktijd voor rijstpasta varieert naargelang van het type en de grootte van de pasta, maar bedraagt meestal tussen 5 en 10 minuten.

3

Zet een pan klaar en doe de zoete aardappelpuree erin. Voeg de rijstroom toe, roer en laat 5 minuten sudderen op een zacht vuurtje. Voeg dan de geraspte cheddar toe en roer tot de cheddar gesmolten is. Zet de pan opzij en breng de saus op smaak met zout en peper.

4

Roer dan de gekookte pasta erdoor.

5

U kunt de Mac 'n' cheese onmiddellijk serveren of bereiden volgens het traditionele recept, waarbij de pasta en de saus in een ovenschaal worden overgebracht en voor 8-10 minuten bij 180 °C worden gebakken.

6

*Het originele Mac 'n' cheese recept gebruikt macaroni. Maar u kunt ook andere soorten pasta gebruiken, bijvoorbeeld rogge of volkoren pasta. Reken er maar op, dat de kooktijd vervolgens zal variëren.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Alexandra.Mazariova
12. april 2024

Pájí Grohová
12. maart 2024

Mira Sabova
19. juli 2023

Dus ik zal dit recept de volgende keer moeten verbeteren, omdat het resultaat niet kaasachtig genoeg was en de saus niet genoeg was voor de hoeveelheid pasta. Afgezien daarvan, OK, maar niet spannend.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij