ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 430 Kcal
  • 41 g eiwit
  • 13 g vet
  • 37 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Maak eerst de pesto.

2

Spoel de spinazie in koud water en doe het in een blender met de noten, avocado, knoflook, yoghurt en 1 eetlepel olijfolie.

3

Blend tot een gladde massa en breng op smaak met zout en peper.

4

Zout en peper de kipfilet. Bak aan beide kanten in 2 eetlepels olijfolie. Zet het na ongeveer 15 minuten opzij en snijd in plakken.

5

Kook de pasta in gezouten kokend water gedurende de op de verpakking aangegeven tijd. Giet af en roer met de pesto door.

6

Verdeel in 4 porties en zet een portie kip op elke portie.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
12. februari 2024

Ook heb ik verse koriander aan de pesto toegevoegd. Het is best lekker, misschien had het nog wat meer gekruid moeten worden.

Automatische vertaling

beoordeling_1387098
kaj♡ska
01. augustus 2023

perfect in balans

Automatische vertaling

René Mikolajčík
27. februari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij