Maïspasta met kip en pesto
- 10 min
- 15 min
- Gemiddeld
Absoluut heerlijk en speels eten dat je zo'n goed gevoel geeft dat één bord niet genoeg is. We hebben het over maïspasta gecombineerd met kip en verse spinazie pesto.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 430 Kcal
- 41 g eiwit
- 13 g vet
- 37 g koolhydraten
Ingrediënten
VOOR PESTO
Tags
Bereidingswijze
1
Maak eerst de pesto.
2
Spoel de spinazie in koud water en doe het in een blender met de noten, avocado, knoflook, yoghurt en 1 eetlepel olijfolie.
3
Blend tot een gladde massa en breng op smaak met zout en peper.
4
Zout en peper de kipfilet. Bak aan beide kanten in 2 eetlepels olijfolie. Zet het na ongeveer 15 minuten opzij en snijd in plakken.
5
Kook de pasta in gezouten kokend water gedurende de op de verpakking aangegeven tijd. Giet af en roer met de pesto door.
6
Verdeel in 4 porties en zet een portie kip op elke portie.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ook heb ik verse koriander aan de pesto toegevoegd. Het is best lekker, misschien had het nog wat meer gekruid moeten worden.
Automatische vertaling
perfect in balans
Automatische vertaling