Mix met tempeh en rijst
- 5 min
- 20 min
- Gemiddeld
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 460 Kcal
- 23 g eiwit
- 10 g vet
- 69 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. (Volkoren rijst duurt iets langer => 20-25 minuten). Snij tempeh in blokjes of dunnere plakjes. Maak paprika schoon en snij deze in reepjes. Kneus knoflook en snij ui fijn.
2
Op een theelepel koolzaadolie fruit ui samen met knoflook in een pan.
3
Voeg vervolgens tempeh en paprika toe en bak voor 10 minuten.
4
Voeg sojasaus en honing toe en schenk er 100 ml water in.
5
Onder constant roeren laat water verdampen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend, ik heb wortels en asperges toegevoegd, gebakken in boter.
Automatische vertaling
Absoluut uitstekend!
Automatische vertaling