ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 592 Kcal
  • 25 g eiwit
  • 21 g vet
  • 75 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit in een koekenpan de olijfolie op een matig vuur, voeg de fijngesnipperde sjalotjes toe en fruit ze 5 minuten.

3

Voeg de plakjes knofiook en de tomatenpuree aan de sjalotjes toe en fruit nog 1 minuut. Voeg de maïs, tomaten, roze‐ marijn en tijm toe, giet er 100 ml water op en dek af met een deksel. Laat het geheel 15‑20 minuten koken op een matig vuur.

4

Roer tot slot de tonijn, de gekookte pasta en de gesneden mozzarella erdoor en schep het geheel over in een oven‐ schaal. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

5

Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak gedurende 15‑20 minuten. Verdeel de pasta over 5 borden en serveer.

TIP
Probeer een pittigere versie door gedroogde chilivlokkken toe te voegen. Bestrooi de pasta met gehakte peterselie.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Romane Tka
17. mei 2024

Uitstekende en snelle lunch :)

Automatische vertaling

Karolina Skalska
12. maart 2024

Een zeer smakelijke en makkelijk te maken ovenschotel.

Automatische vertaling

beoordeling_1314738
rpw59dsf9mprivaterelayappleidcom
29. april 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij