ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 468 Kcal
  • 17 g eiwit
  • 14 g vet
  • 64 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Laat gedroogde paddenstoelen tenminste 30 minuten in water wekken. Snij ze vervolgens in kleinere stukjes.

2

Snij knoflook in reepjes. Giet water van de kikkererwt af en spoel het nog eens onder schoon water af.

3

In een grotere pan verhit koolzaadolie en voeg er de gesneden paddenstoelen en kikkererwt toe. Bak op een middelgroot tot groot vuur voor 3-5 minuten tot de paddenstoelen water onttrekken.

4

Voeg tijm, oregano en gesneden knoflook toe en bak voor volgende 1 minuut.

5

Schenk ca 150 ml groentebouillon en citroensap in de pan en breng op smaak met zout en peper. Verhoog het vuur naar groot en breng de bouillon aan de kook. Vervolgens verlaag het vuur weer naar middelgroot en laat alles 3 minuten koken.

6

In een andere grote pot breng de rest van de bouillon (1500ml) en melk aan de kook.

7

Voeg polenta toe, verlaag het vuur naar matig en onder constant roeren kook voor 4-5 minuten.

8

Op het moment dat polenta dik begint te worden, voeg mozzarella toe en zet de pot op zij.

9

Verdeel polenta in 4 kommen en serveer met ¼ van de paddenstoelen mix.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Libuše Franková
21. januari 2023

Ivana Korábová
19. november 2022

Mirka Laurincova
18. oktober 2022

beoordeling_1344772
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij