ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op
banner image

Bereidingswijze

1

Zet een grotere pan neer klaar, doe er olijfolie in en verhit deze op een middelhoog vuur.

2

Als de olie warm genoeg is, voeg er ui toe en bak steeds op een middelhoog vuur voor 5-7 minuten totdat de goudkleur krijgt.

3

Doe vervolgens wortel, knolselderij en peterselie in de pan en bak voor andere 8-10 minuten.

4

Daarna voeg het vlees, zout, peper, tomatenpuree, suiker en azijn toe en bak verder voor 5-7 minuten op een middelhoog vuur.

5

Als de groente gebakken is, schenk bouillon en water in de pan, voeg kruiden en specerijen toe.

6

Zet de pan onder het deksel en kook op een matig vuur 1,5-2 uur totdat het vlees zacht is.

7

Als het vlees zacht is, haal het uit de basis voor saus en met hulp van een hand blender mix alles goed glad (tenminste 3-4 minuten).

8

Doe het vlees daarna weer terug in de saus, breng op smaak met zout en peper en voeg champignons toe. Zet het deksel weer op de pan en kook voor andere 10-12 minuten op een middelhoog vuur.

9

De gekookte saus bestrooi met grof gehakte platte peterselie lof en serveer.

TIP
Serveer de ragout met zuurdesembrood of aardappelpuree.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

milisa 1
21. maart 2024

Ik heb minder water toegevoegd en de saus niet gemengd, ik heb rijst als bijgerecht geserveerd en het was heerlijk.

Automatische vertaling

beoordeling_1158718
Melounek12
16. september 2023

Jammie

Automatische vertaling

Zuzana Kotásková
07. juni 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij