ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 316 Kcal
  • 8 g eiwit
  • 23 g vet
  • 22 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Laat de bonen eerst ontdooien.

2

In de tussentijd smelt boter en 2 lepels olijfolie in een grotere pot.

3

Zodra de vet verhit is, doe er de fijngesneden ui in en bak op een middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten.

4

Voeg er vervolgens 1 lepel speltbloem toe en fruit de bloem gedurende 1-2 minuten op een middelhoog vuur onder constant roeren zodat er een roux van wordt.

5

Zodra de roux klaar is, verlaag het vuur naar matig, schenk er 250 ml halfvolle melk en 120 ml room in, voeg nootmuskaat, zout en peper toe en kook gedurende 9-10 minuten onder constant roeren tot het mixtuur dik wordt.

6

Zodra de romige mixtuur dik is geworden, voeg er 1 thee lepel azijn toe en ook de sperziebonen. Roer alles goed en laat het nog 3-4 minuten koken op een matig vuur.

7

Verdeel de romige bonen in porties en serveer.

TIP
Serveer de bonen met gekookte aardappelen en verse tuinkers.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

kristyna skoumalova
17. december 2023

Nina Drášilová
15. maart 2023

Ik heb een extra eetlepel azijn toegevoegd (ik gebruikte wijnbily) en dille en zaden

Automatische vertaling

Anetkowo
01. februari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij