ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 528 Kcal
  • 47,9 g eiwit
  • 18,4 g vet
  • 36,3 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Neem de snoekbaars tenminste een uur van tevoren uit de koelkast zodat het de kamertemperatuur krijgt.

2

Doe doperwten in een kom, schenk er warm water in en laat het ontdooien. Laat het vervolgens in een zeef afdruppelen.

3

Pel ui en aardappel en snij deze in kleine blokjes.

4

Verhit olie en voeg de gesneden ui en aardappel toe. Rooster op een middelhoog vuur tot het goud is.

5

Voeg daarna doperwten toe, schenk bouillon in en kook voor 15 minuten tot de groente gaar is.

6

Doe dille en munt in de gekookte groente en mix tot het een fijne crème is. Breng op smaak met zout en peper.

7

Snij de snoekbaars in filets. Besmeer deze met olie, verhit de pan en op een middelhoog vuur gril de snoekbaars 5 minuten van beide kanten. Breng op smaak met zout en peper naar eigen wens.

8

Serveer met de doperwten puree.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Lucik Lucik
03. februari 2023

Ňufka Ňufka
11. januari 2022

Soňa Orlová
22. mei 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij