Snoekbaars met doperwtenpuree
- 70 min
- 30 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 528 Kcal
- 47,9 g eiwit
- 18,4 g vet
- 36,3 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Neem de snoekbaars tenminste een uur van tevoren uit de koelkast zodat het de kamertemperatuur krijgt.
Doe doperwten in een kom, schenk er warm water in en laat het ontdooien. Laat het vervolgens in een zeef afdruppelen.
Pel ui en aardappel en snij deze in kleine blokjes.
Verhit olie en voeg de gesneden ui en aardappel toe. Rooster op een middelhoog vuur tot het goud is.
Voeg daarna doperwten toe, schenk bouillon in en kook voor 15 minuten tot de groente gaar is.
Doe dille en munt in de gekookte groente en mix tot het een fijne crème is. Breng op smaak met zout en peper.
Snij de snoekbaars in filets. Besmeer deze met olie, verhit de pan en op een middelhoog vuur gril de snoekbaars 5 minuten van beide kanten. Breng op smaak met zout en peper naar eigen wens.
Serveer met de doperwten puree.
Deel uw ervaringen en tips met anderen