ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 174 Kcal
  • 8 g eiwit
  • 9 g vet
  • 16 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Pel de ui, halveer hem en snijd in partjes, die u met uw vingers in afzonderlijke stukjes breekt. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dunne plakjes (ongeveer 4-5 mm per stuk).

2

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een diepere pan (Ø 25 cm), voeg de ui toe en bak deze 5 minuten op matig vuur.

3

Voeg vervolgens de fijngesneden zoete aardappelen en een snufje zout toe, giet in de inhoud van de pan 250 ml water en kook zonder deksel gedurende 10-12 minuten.

4

Roer de zoete aardappelen tijdens het koken om, zodat ze zachter worden. Aan het einde van de kooktijd moet het water verdampt zijn en moeten de zoete aardappelen zacht zijn, maar nog steeds iets vaster dan gekookte aardappelen.

5

Terwijl de zoete aardappelen gekookt worden, was de spinazieblaadjes en hak ze grof. Schep alle 7 eieren in een grote kom en klop ze los met de geraspte knoflook, een snufje zout en een snufje peper.

6

Als de zoete aardappelen in de pan zacht genoeg zijn, voeg de fijngehakte spinazie toe, roer het door elkaar en giet het eimengsel erover. Dek de pan af met een deksel, draai het vuur laag en bak alles op zeer laag vuur gedurende 10 minuten tot de eieren door en door gaar zijn.

7

Haal de tortilla voorzichtig uit de pan, snijd in 8 stukken en serveer terwijl hij nog warm is.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

vera1c
01. februari 2024

Het eten was uitstekend, we hebben het een beetje naar onze smaak aangepast, zoete aardappelen in blokjes gesneden en er een frittata van gemaakt, bestrooid met kaas. Lekker.

Automatische vertaling

Janikasify
31. januari 2024

Op het eerste gezicht een vreemd recept, maar erg lekker!

Automatische vertaling

Genovastone
13. juni 2023

fameus, ik was bang dat het beslag bloemig zou zijn, maar geen probleem. we hebben ook parmezaanse kaas toegevoegd als strooisel

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij