ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 372 Kcal
  • 9 g eiwit
  • 21 g vet
  • 31 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Halveer de banaan, prak één helft met een vork en bewaar de andere voor later.

2

Meng de chiazaad, plantaardige melk en geprakte banaan in een kom.

3

Plaats de kom overnacht in een koelkast. Als u de pudding in een ander potje wilt serveren, zet dan het mengsel over nog voor het plaatsen in de koelkast.

4

Strooi in de ochtend de walnoten over de afgekoelde pudding en garneer hem met de andere helft van de banaan.

TIP
Als u de chia pudding zoals op de foto wilt hebben, snij de banaan in rondjes en zet deze rond de omtrek van een kleiner potje (ca. 200 ml) nog voor het plaatsen in de koelkast, giet dan het chia-mengsel erin en laat in de koelkast overnacht afkoelen. Bestrooi de pudding in de ochtend met walnoten.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Vi Honišová
03. oktober 2024

Uitstekend, we bereiden het vaak voor als tussendoortje.

Automatische vertaling

paulinamajchrowska53@gmail.com
21. augustus 2024

Heerlijk, perfect voor op het werk of voor een snel ontbijt. Deze keer heb ik in plaats van noten amandelen toegevoegd, en het bleek zelfs beter dan met noten. Ik raad het aan!

Automatische vertaling

beoordeling_1514453
Lucie Davidová
20. juli 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij