ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 114 Kcal
  • 3 g eiwit
  • 5 g vet
  • 16 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Doe de gesneden pompoen in een pot, doe er water overheen totdat de pompoen overgedompeld is in het water.

2

Voeg er zout toe, zet een deksel op en breng aan de kook. Vervolgens verlaag het vuur naar matig en kook gedurende 20-25 minuten tot de pompoen gaar is.

3

Na de opgegeven tijd, giet het water af en verplaats de gekookte pompoen naar de mixer. Voeg er de roomkaas ook toe en mix tot het glad is.

4

Daarna voeg zout, peper en tijm aan de mixtuur toe en mix nog een keer.

5

Serveer de spread met een stuk volkorenbrood.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Karolina Skalska
16. oktober 2023

Heerlijke pasta. Voor pannenkoeken en brood.

Automatische vertaling

beoordeling_1314738
Marcelle
22. september 2023

Uitstekend, voor een lichtere versie heb ik halfvette kwark toegevoegd. Hokkaido-pompoen gebakken in de oven kan ook worden gebruikt.

Automatische vertaling

Lenka1987
23. september 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij