ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 110 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 7 g vet
  • 7 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Prik de aubergine in met een vork en wikkel hem samen met de gepelde knofiooktenen in aluminiumfolie. Bak de aubergine met de knofiook in gedurende 45‑50 minuten in de voorverwarmde oven.

2

Laat de gebakken aubergine even afkoelen en verpak hem in huishoudfolie. Schil vervolgens de aubergine, doe het vruchtvlees in een blender samen met de geroosterde teentjes knofiook en blend tot een gladde massa.

3

Voeg ricotta, citroensap en zout en peper toe. Roer tenslotte verse basilicum door de spread en serveer.

TIP
Serveer de spread bijvoorbeeld met volkorencrackers.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Linda Pavlíková
07. juni 2024

Ik had verwacht dat het lekkerder zou zijn, gezien de lastige bereiding ervan. Eén keer was genoeg.

Automatische vertaling

Brygida Zdrzalek
21. april 2024

heerlijke en heerlijke pasta. Ik gebruikte gedroogde bszylie.

Automatische vertaling

Silvia Bojdová-Melišová
08. november 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij