ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 174 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 9 g vet
  • 13 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Doe de kikkererwten met de edelgistvlokken, olijfolie, citroensap en kwark in een blender. Blend alles tot een gladde massa.

2

Breng de spread op smaak met komijn, zout en peper en serveer.

3

*Edelgist wordt niet gebruikt om te rijzen, maar om gerechten op smaak te brengen. Het bevat veel eiwitten, mineralen en vitamine B1, B2 en B3.

TIP
Een volkoren tortilla besmeerd met kikkererwtenspread en belegd met plakjes groenten en ei is een geweldige, snelle snack.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Brygida Zdrzalek
10. december 2023

Ingrediënten die moeilijk te mengen zijn, heb ik olijfolie toegevoegd (misschien is het beter om gekookte kikkererwten te mengen met het water dat overblijft na het koken). Ik voegde mayonaise en ketchup aan de pasta toe en de consistentie was niet zo droog. de smaak van de pasta is zo-zo.

Automatische vertaling

Anežka Dopiráková
22. november 2022

mpospisilova
06. november 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij