ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 105 Kcal
  • 7,7 g eiwit
  • 7 g vet
  • 2,5 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Pers de knoflook.

2

Meng met yoghurt, Parmezaanse kaas en zelfgemaakte mayonaise.

3

Breng op smaak met zout en peper.

4

Bewaar in de koelkast tot 5 dagen.

TIP
Serveer op een volkoren stokbrood als hapjes. De hoeveelheid spread zal genoeg zijn voor ongeveer 20 stuks hapjes.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Diana Uzakova
09. augustus 2024

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

Michaela Václavíčková
30. maart 2023

De knoflook is heerlijk🙂👌smakelijk geweldig bedankt voor het geweldige recept. Nu eten ze een glutenvrij dieet en de recepten die ik hier volgens het recept maak zijn geweldig😍🙂 bedankt

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij