Winkelmandje is leeg
Knolselderij spread
- 10 min
- 0 min
- Makkelijk
Hebt u ooit rauwe selder proberen te eten? Deze groente wordt samen met wortel meestal als basis voor de gelieve bouillon gebruikt. U kunt hiervan ook rauw genieten en dat bijvoorbeeld in de vorm van een spread. De fijngesneden knolselderij gaat perfect samen met de andere ingrediënten. Probeer het met ons mee.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 115 Kcal
- 6 g eiwit
- 6 g vet
- 9 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
1
Maak de knolselderij schoon, pel deze en rasp vervolgens fijn. Was de appel en rasp deze ook met de schil grof. Rasp het ei ook grof.
2
Snij de ui fijn en de lente-ui in dunne plakjes.
3
Meng alle ingrediënten goed samen in een grote kom, breng op smaak met zout en peper en serveer.
4
Bewaar de spread in een luchtdichte doos in de koelkast voor max. 3-4 dagen.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend!
Automatische vertaling