ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 213 Kcal
  • 11 g eiwit
  • 9 g vet
  • 23 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190°C. Verhit in een diepere koe‐ kenpan de olijfolie, voeg de fijngesnipperde ui toe en bak het rundergehakt hierin gedurende 3 minuten op een matig vuur.

2

Voeg de schoongemaakte en gesneden wortelen, peterse‐ lie, paprika, prei en tomaten aan de pan toe en giet er 200 ml water op. Zet de koekenpan in de oven, dek af met een deksel en bak gedurende ongeveer 45 minuten.

3

Laat het mengsel afkoelen en pureer het tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper en roer er 2 geplette teentjes knofiook doorheen.

4

Rooster de sneetjes volkorenbrood, besmeer ze met de afgewerkte spread en serveer.

TIP
Bestrooi het gesneden brood met zonnebloempitten en verse peterselie.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Andrea Semková
13. augustus 2023

dit is echt een super recept...

Automatische vertaling

Sabina Dvořáková
16. maart 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij