ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 48 Kcal
  • 0,8 g eiwit
  • 2,9 g vet
  • 4,4 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Zet een plastiek vorm klaar (25 cm × 25 cm) en leg er een vel bakpapier in.

2

Maak au-bain marie klaar: U hebt 2 kommen of schalen van verschillende maten nodig waarbij de kleinere in de grotere geplaatst kan worden en raakt de bodem van de grotere kom niet aan - liefst een pot en een kom of schaal (van glas of roestvrij). Doe een beetje water in de pot en breng het aan de kook.

3

Draai het vuur laag, doe chocolade in de kom en plaats de kom in de pot - de bodem van de schaal kan het water niet aanraken. Laat de chocolade op deze manier onder voortdurend roeren langzaam smelten.

4

Mix de gesmolten chocolade met de gepofte boekweit in een kom.

5

Verplaats de mixtuur naar de vorm en maak het glad.

6

Laat het afkoelen op een koele plek of in de koelkast.

7

Snij in reepjes en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Lunej
11. mei 2023

Ik doe chocolade bij het koken en het is niet slecht. Met volle donkere chocolade is het waarschijnlijk niets voor mij 🙂

Automatische vertaling

Paulett
27. oktober 2022

beoordeling_1131934
Veronika123098
26. juni 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij