ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste verhit op een middelhoog vuur 2 lepels zonnebloemolie in een grote pot.

2

Zodra de olie verhit is, voeg er de fijngesneden ui en bak deze op middelhoog vuur voor 4-5 minuten.

3

Als de ui gebakken is, voeg de in blokjes gesneden aardappelen, in kwartjes gesneden champignons, fijngehakte knoflook en gemalen karwij in de pot en bak het allemaal voor 5-6 minuten op een middelhoog vuur. Voeg daarna paprikapoeder en tomatenpuree toe. Roer goed samen en bak voor volgende 2 minuten.

4

Ten slotte schenk 500 ml groentebouillon in de pot, voeg tomatenpuree toe en breng op smaak met zout en peper. Zet deksel op de pot en kook voor 15-17 minuten op een middelhoog vuur tot de aardappelen gaar zijn.

5

Zodra de aardappelen gaar zijn, schenk er 100 ml room in en voeg ook de afgegoten kikkererwt toe. Roer goed en kook nog 4 minuten op een middelhoog vuur zonder deksel.

6

Nadat de aardappelgoulash nog even gekookt had, zet het vuur uit en verdeel het in 4 borden. Bestrooi elke portie met de fijngehakte verse bieslook en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Michaela Klíčová
14. juli 2024

000

Automatische vertaling

Iva Ziková
01. juni 2024

Goed, maar niets waar ik over zou gaan zitten. 🤭

Automatische vertaling

Adéla Dubová
05. maart 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij