
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Laat de paddenstoelen voor 5-10 minuten in warm water weken. Snij de ui fijn.
Verhit olijfolie in een kookpan en rooster de ui op een middelhoog vuur. Zodra de ui begint goud te worden, schenk er bouillon in, voeg bulgur en gewekte paddenstoelen toe en kook het allemaal voor ca 20 minuten op een matig vuur. Het water van paddenstoelen kunt u er ook toevoegen.
Zodra de bulgur gaar is, voeg doperwten of sperziebonen toe en laat het opwarmen totdat alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben.
Tenslotte breng op smaak met zout en peper en verzacht met geklaarde boter.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Simpel en erg lekker, ik heb prei en champignons toegevoegd in plaats van gedroogde champignons
Automatische vertaling
1*
Automatische vertaling