ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 371 Kcal
  • 10,2 g eiwit
  • 11,4 g vet
  • 58,7 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Laat de paddenstoelen voor 5-10 minuten in warm water weken. Snij de ui fijn.

2

Verhit olijfolie in een kookpan en rooster de ui op een middelhoog vuur. Zodra de ui begint goud te worden, schenk er bouillon in, voeg bulgur en gewekte paddenstoelen toe en kook het allemaal voor ca 20 minuten op een matig vuur. Het water van paddenstoelen kunt u er ook toevoegen.

3

Zodra de bulgur gaar is, voeg doperwten of sperziebonen toe en laat het opwarmen totdat alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben.

4

Tenslotte breng op smaak met zout en peper en verzacht met geklaarde boter.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Adéla Jelínková
25. april 2024

Simpel en erg lekker, ik heb prei en champignons toegevoegd in plaats van gedroogde champignons

Automatische vertaling

kristyna skoumalova
17. december 2023

Tereza Mynářová
30. oktober 2023

1*

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij