ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 455 Kcal
  • 14 g eiwit
  • 21 g vet
  • 54 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Was de courgettes, rasp ze, breng ze op smaak met zout en breng ze over naar een zeef boven een kom. Laat de geraspte courgette 10‑15 minuten staan om het overtollige vocht te laten uitlekken en knijp de courgette voorzichtig uit, gewoon met je handen of in een schone theedoek.

2

Meng de courgette met de havermout en de eieren. Voeg de uitgeperste knofiook aan het mengsel toe en breng op smaak met marjolein, nootmuskaat, zout en peper.

3

Smelt in een koekenpan de geklaarde boter. Vorm pannenkoeken van het beslag en bak ze gedurende 3 minuten aan elke kant op een matig vuur. Verdeel de courgettepannenkoeken over 4 borden en serveer.

4

*Geklaarde boter of ghee is een van de traditionele boterbereidingen in India. De boter wordt gekookt en ontdaan van zijn eiwitten, waardoor hij langer houdbaar is en beter bestand is tegen hogere temperaturen.

TIP
Als je het gerecht lichter wilt maken, kun je de pannenkoekjes ook ongeveer 25 minuten op bakpapier in een voor‐ verwarmde oven op 170‑180°C bakken.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Elka01
07. mei 2024

Pekka 😍 Ik heb het al een paar keer gedaan :)

Automatische vertaling

Tereza Pokorová
08. april 2024

Dit is dus een heerlijk en snel recept!

Automatische vertaling

Brygida Zdrzalek
07. april 2024

Ik maakte gehaktballetjes met kwark... gebakken in de oven. Ook al werd het sap uit de courgette geperst, het deeg was dun, dus ik heb bloem en havermout toegevoegd om het makkelijker te maken om het te vormen. Ik vond de gehaktballetjes niet lekker

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij