Nog maar 34,98€ en de verzending is gratis
ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 490 Kcal
  • 48 g eiwit
  • 21 g vet
  • 29 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng de pindakaas, geplette knoflook, kruiden, het ei en zout in een kom.

3

Smeer beide kipfilets in met het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

4

Bak bij 180°C voor ca. 25-35 minuten.

5

Bereid de salade voordat de schnitzels worden gebakken. Snijd de rode biet in partjes, scheur de slabladeren in grotere stukken en verdeel beide over twee borden.

6

Maak de dressing door citroensap, geraspte citroenschil, honing en sojasaus door elkaar te roeren. Sprenkel de dressing gelijkmatig over de voorbereide bieten en salades.

7

Neem de schnitzels uit de oven, controleer of ze goed doorbakken zijn en verdeel ze over beide borden en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

lukacbarboragmailcom
24. augustus 2024

Pavla Drahøšøvá
09. augustus 2024

Mira Sabova
26. juli 2023

Ik heb dit recept een tweede kans gegeven omdat de eerste keer dat ik zelfgemaakte pindakaas gebruikte niet lukte. Vandaag, met de gekochte boter, was het echt nootachtig. Ik geef de voorkeur aan een niet-vleesdieet, maar ik waardeer dat het vlees sappig was met een smakelijke "korst". Waarschijnlijk kan worden gespecificeerd welke slablaadjes worden bedoeld (behalve ijsbergsla). Anders is de salade geweldig als bijgerecht.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij