ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 427 Kcal
  • 5,7 g eiwit
  • 22 g vet
  • 50,5 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snij de ui fijn.

2

Verhit 1 lepel olijfolie in een koekenpan en fruit de gesneden ui op een matig vuur

3

Voeg de rijst toe en fruit op een matig vuur totdat het glazig wordt (3 minuten).

4

Schenk in de rijst 1 opscheplepel bouillon en voeg er saffraan en paddenstoelen toe. Verhoog het vuur naar een middelhoog en laat de bouillon intrekken.

5

Schenk vervolgens met een opscheplepel de rest van de bouillon toe aan de rijst totdat de rijst zacht wordt. In het geval dat u geen bouillon meer hebt, kunt u ook het water van paddenstoelen of gewone water gebruiken.

6

Wanneer de rijst gekookt is en alle vochtigheid verdampt, doe er zout en peper in.

7

De gekookte risotto kunt u wat zachter maken met geklaarde boter.

8

Roer alles goed met elkaar, verdeel in porties en serveer.

TIP
In het geval dat u verse paddenstoelen hebt, kunt u deze even apart op een koekenpan roosteren en tenslotte aan de risotto toevoegen.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Richard Klečka
30. mei 2023

Uitstekende risotto. Ik heb meer champignons toegevoegd (3 handenvol), ook een theelepel gemalen buisvormige champignons toegevoegd en bestrooid met Parmezaanse kaas.

Automatische vertaling

Janina Ż-Szeląg
13. oktober 2022

Lindula
09. maart 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij