ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 506 Kcal
  • 40 g eiwit
  • 32 g vet
  • 15 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Dep de tonijn droog. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met citroenschil.

2

Meng de twee soorten sesamzaad en wikkel de rauwe tonijn er goed doorheen.

3

Verhit een koekenpan met 1 theelepel olijfolie, zodat de pan helemaal heet is.

4

Bak de tonijn ongeveer 1 minuut aan elke kant. De tonijn moet niet helemaal gaar zijn - hij moet in het midden helemaal rauw zijn.

5

Haal uit de pan en zet apart om te rusten.

6

Doe alle ingrediënten voor de salade in een grotere kom en maak de dressing in een kleinere kom.

7

Klop de honing, het citroensap en de balsamicoazijn goed door de olijfolie met een garde. Giet de dressing over de salade en schep om.

8

Snijd de tonijn in dunne plakjes met een zeer scherp mes.

9

Leg de tonijnplakjes op een bord met de salade en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Andrea Janásová
18. mei 2024

Lucka Prokopová
12. januari 2024

Dominika22
30. december 2021

beoordeling_1169223
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij