ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 223 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 14 g vet
  • 17 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Was de aubergines en prik de schil overal met een vork.

3

Doe de hele aubergines in de oven en bak ze gedurende 25-35 minuten totdat het oppervlak verschrompeld is.

4

Haal ze daarna uit de oven en laat ze even afkoelen en halveer de aubergines overlangs.

5

Haal het gebakken vruchtvlees eruit. Doe het in een blender en mix samen met een lepel olijfolie, sesampasta, citroensap en een teen knoflook.

6

Mix alles glad en breng op smaak met zout en peper.

7

Voor het serveren kunt u het met granaatappel pitten en verse koriander versieren.

8

Serveer de dip bij een stuk gegrilde vlees of met broodkoeken.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kateřina Roszková
28. januari 2020

Kristýna Labudová
08. oktober 2019

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij