ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 694 Kcal
  • 27 g eiwit
  • 49 g vet
  • 36 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Hang een zeef in een grotere kom en bekleed deze met een schone theedoek. Meng de yoghurt met room en giet het mengsel op de theedoek.

2

Laat het mengsel op kamertemperatuur rusten tot de volgende dag zodat het overtollige vocht kan uitlekken en de pure roomkaas overblijft (ongeveer 450 g). Breng de afge‐ werkte kaas op smaak met peper en serveer met verse bieslook.

TIP
Je kunt de roomkaas ook gebruiken in het cacaodessert en de eierspread verderop in het boek. Het is ook lekker met bijvoorbeeld brood en komkommerschijfjes.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Alice Langrová
12. maart 2023

Altijd uitstekend. Ik maak verschillende smaken. Soms van yoghurt met maar 2,7% vet, maar dan moet ik het lang laten uitlekken.

Automatische vertaling

Martin Vido
25. oktober 2021

beoordeling_1275037
Adéla Drozdíková
22. augustus 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij