ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 480 Kcal
  • 24 g eiwit
  • 9 g vet
  • 75 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Fruit de rijst in een theelepel koolzaadolie en giet de bouillon erbij.

2

Bak in de oven bij 180 °C tot hij gaar is. (ongeveer 25-30 minuten)

3

Fruit intussen de champignonblokjes met de geplette knoflook en rozemarijn in de ghee boter. Zet dan opzij.

4

Maak de kipfilets schoon, zout ze en bak ze in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder vet aan beide kanten. Scheur ze dan in kleinere stukjes met een vork.

5

Haal de rijst uit de oven, roer de roomkaas, het champignonmengsel en de gescheurde kipfilets erdoor.

6

Meng het geheel, verdeel in porties en bestrooi elk met rozemarijn en geraspte parmezaan.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

m.ich.aelka
05. mei 2024

Mijn favoriete versie van risotto. Bedankt voor het recept.

Automatische vertaling

dhqy9464yjprivaterelayappleidcom
21. oktober 2023

Valentina
29. juli 2023

Het werkt. De kaas geeft de risotto een zure smaak en het resultaat deed meer denken aan koulada zonder dille.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij