Risotto met kip en champignons
- 10 min
- 30 min
- Moeilijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 480 Kcal
- 24 g eiwit
- 9 g vet
- 75 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Fruit de rijst in een theelepel koolzaadolie en giet de bouillon erbij.
Bak in de oven bij 180 °C tot hij gaar is. (ongeveer 25-30 minuten)
Fruit intussen de champignonblokjes met de geplette knoflook en rozemarijn in de ghee boter. Zet dan opzij.
Maak de kipfilets schoon, zout ze en bak ze in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder vet aan beide kanten. Scheur ze dan in kleinere stukjes met een vork.
Haal de rijst uit de oven, roer de roomkaas, het champignonmengsel en de gescheurde kipfilets erdoor.
Meng het geheel, verdeel in porties en bestrooi elk met rozemarijn en geraspte parmezaan.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Mijn favoriete versie van risotto. Bedankt voor het recept.
Automatische vertaling
Het werkt. De kaas geeft de risotto een zure smaak en het resultaat deed meer denken aan koulada zonder dille.
Automatische vertaling