ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 654 Kcal
  • 20,9 g eiwit
  • 25,4 g vet
  • 85,2 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Pel aardappelen, wortel, ui en knoflook en snij deze in kleine blokjes. Snij boerenkool in reepjes.

2

Verhit olie in een pot en op een middelhoog vuur bak ui met knoflook. Voeg aardappelen toe, bestrooi met bloem en bak nog even kort. Schenk er vervolgens bouillon in.

3

Voeg wortel, paddenstoelen, marjolein, gemalen karwij, zout en peper toe.

4

Kook op een matig vuur voor 20 minuten tot de groente gaar is.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Helena Svačinová
19. april 2023

Uitstekend

Automatische vertaling

xwmtmxb2jmprivaterelayappleidcom
21. februari 2023

Eva Sovska
26. januari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij