ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 229 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 8 g vet
  • 30 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Fruit de ui in olijfolie. Voeg de wortelen toe en bak ze ongeveer 5 minuten.

2

Doe de geplette knoflook in de pan en rooster nog 2 minuten.

3

Roer de tomatenpuree en de tomaten erdoor en giet de bouillon erbij.

4

Breng de soep aan de kook en voeg de rode linzen toe, samen met de tijm.

5

Kook tot de linzen zacht zijn, wat ongeveer 25 minuten duurt.

6

Breng tenslotte op smaak met zout en peper.

7

Als u wilt, kunt u een snufje chilipoeder aan de soep toevoegen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Romča Kymlová
02. mei 2024

Uitstekend, ik heb zojuist basilicum toegevoegd

Automatische vertaling

Nikol Tauschová
02. maart 2024

Erg goed

Automatische vertaling

fhvdnrkms7@privaterelay.appleid.com
15. februari 2024

Ook heb ik de bleekselderij en de peterselie grof door de soep geraspt. De soep is uitstekend.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij