ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 133 Kcal
  • 4 g eiwit
  • 8 g vet
  • 11 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Maak de oesterzwam schoon. Snij de sjalotten fijn.

2

In een kookpan verwarm de ghi (of de gewone geklaarde boter), voeg de gesneden sjalotten toe en fruit op een matig vuur totdat het zacht en glazig is (het zal ongeveer 3 minuten duren).

3

Voeg de gesneden oesterzwam in de kookpan toe en braad voor 5 minuten op een matig vuur.

4

Voeg de gemalen paprika en karwij in de kookpan toe en schenk er ook de groentebouillon in. Bedek de kookpan met een deksel en laat het voor 25 minuten op een matig vuur koken.

5

Breng de gekookte soep op smaak met zout, peper en gedroogde marjolein. Tenslotte garneer met een takje verse marjolein.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

milisa 1
07. januari 2024

De hele familie vond het lekker, ik heb het alleen een beetje ingedikt met rijstmeel.

Automatische vertaling

beoordeling_1158718
Adéla Bartošová
21. november 2023

Ivana Zíková
26. juli 2023

Een luxe en snelle soep.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij