ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 143 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 7,4 g vet
  • 17,4 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snij de lente-ui fijn. Maak de wortels schoon, halveer ze in de lengte en snij vervolgens in plakjes.

2

Verwarm de kokosolie in een kookpan en fruit de lente-ui op een laag vuur.

3

Voeg de gember toe, na een momentje ook de wortels en fruit voor ca 10 minuten.

4

Schenk de bouillon in de gebakken groente, dek met het deksel af en breng aan de kook. Kook op een matig vuur totdat de wortel zacht is (ongeveer 25 minuten).

5

Zet de soep op zij en laat het even afkoelen. Mix het vervolgens met een handmixer.

6

Breng de gemixte soep op smaak met zout, peper en sinaasappelsap.

TIP
Voor het serveren kunt u de soep met een grof geraspte kaas en verse peterselie garneren. Indien u van pittigere soepen houdt, kunt u in de gekookte soep nog een beetje chili en geraspte verse gember toevoegen.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
26. januari 2024

Uitstekende milde soep, ik had geen sinaasappelsap, maar het was zelfs zonder sinaasappelsap uitstekend.

Automatische vertaling

Jana Chválová
14. april 2023

Mirjam Wimberger
01. maart 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij