Nog maar 34,98€ en de verzending is gratis
ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 251 Kcal
  • 11 g eiwit
  • 8 g vet
  • 34 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snijd de bosuitjes fijn, snijd de wortelen in plakjes en plet de teentjes knofiook. Pak een grotere pan, verhit de olijfolie, voeg de fijngesneden bosuitjes toe en fruit ze gedurende 5‑7 minuten op een matig vuur. Voeg de wortelen toe en fruit ze ongeveer 5 minuten mee. Voeg de geplette knofiook toe en fruit nog 2 minuten.

2

Roer de tomatenpuree en de gesneden tomaten uit blik erdoor en giet de bouillon erbij. Breng het mengsel aan de kook en voeg de rode linzen toe samen met de tijm. Draai het vuur laag en kook het mengsel tot de linzen zacht zijn (ongeveer 25 minuten).

3

Breng de soep op smaak met zout en peper, verdeel over 4 borden en serveer.

TIP
Garneer de soep bijvoorbeeld met peterselie. Als je van pittig houdt, kun je ook een snufje chilipoeder aan de soep toevoegen.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Nikola Kočařová
14. september 2024

Martina Sponerová
24. maart 2024

Uitstekend, eenvoudig, gezond, snel klaar, vullend!

Automatische vertaling

769wtdf2jrprivaterelayappleidcom
22. januari 2024

Ik ga zeker vaker koken✨

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij