ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 188 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 4 g vet
  • 31 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verhit koolzaadolie in een pot.

2

Voeg ui en geperste knoflook toe en rooster voor ca 3 minuten.

3

Vervolgens voeg rode biet en aardappelen toe en bak voor 5 minuten.

4

Schenk er bouillon in en kook onder een deksel voor ca 25 minuten.

5

Maak in de tussentijd yoghurt dip.

6

In een kleinere kom mix samen yoghurt, 1 theelepel karwij, mierikswortel en koriander en doe het vervolgens even in de koelkast.

7

Als rode biet en aardappelen gaar zijn, mix alles met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met yoghurt dip.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Klára Baksová
10. juli 2023

Jiří1985
23. februari 2023

98jakubseznamcz
17. oktober 2022

beoordeling_1363957
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij