ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 156 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 10 g vet
  • 16 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier op.

2

Maak de pompoen schoon, haal de zaadjes daaruit en snij het samen met appels in kleinere stukjes. Verspreid deze vervolgens op de bakplaat.

3

Snij knoflook in plakjes en leg deze ook op de bakplaat. Schenk erover 2 lepel olijfolie en bestrooi met gedroogde tijm.

4

Doe de bakplaat in de oven en bak voor 30-35 minuten op 170-180°C.

5

Verwarm de rest van de olijfolie in een pan op een matig vuur en bak er de fijngesneden sjalot en gebakken knoflook.

6

Voeg de gebakken pompoen en appels toe, schenk er bouillon in en kook op een middelmatig vuur voor 15 minuten.

7

Laat de soep afkoelen en mix het vervolgens met een handblender.

8

Breng op smaak met zout en peper.

TIP
Voor het serveren kunt u de soep met enkele pompoenzaadjes versieren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Karolína Hečková
19. oktober 2024

Oef, het was walgelijk, de normale pompoencrème die ik met room maak is 100% beter, dit walgelijke ding nooit meer..

Automatische vertaling

Tereza Voříšková
22. september 2024

Petra Dubšíková
27. april 2024

Erg goed

Automatische vertaling

beoordeling_1439679
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij