ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 156 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 10 g vet
  • 16 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier op.

2

Maak de pompoen schoon, haal de zaadjes daaruit en snij het samen met appels in kleinere stukjes. Verspreid deze vervolgens op de bakplaat.

3

Snij knoflook in plakjes en leg deze ook op de bakplaat. Schenk erover 2 lepel olijfolie en bestrooi met gedroogde tijm.

4

Doe de bakplaat in de oven en bak voor 30-35 minuten op 170-180°C.

5

Verwarm de rest van de olijfolie in een pan op een matig vuur en bak er de fijngesneden sjalot en gebakken knoflook.

6

Voeg de gebakken pompoen en appels toe, schenk er bouillon in en kook op een middelmatig vuur voor 15 minuten.

7

Laat de soep afkoelen en mix het vervolgens met een handblender.

8

Breng op smaak met zout en peper.

TIP
Voor het serveren kunt u de soep met enkele pompoenzaadjes versieren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Petra Dubšíková
27. april 2024

Erg goed

Automatische vertaling

beoordeling_1439679
DuskaJanko
18. februari 2024

sonakucerovaaaaaseznamcz
22. mei 2023

Zo lekker en tegelijkertijd zo gezond. Grote tevredenheid! 😍😍😍🙏🤩❤️

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij