ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 229 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 8 g vet
  • 30 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Fruit de ui in olijfolie. Voeg de wortelen toe en bak ze ongeveer 5 minuten.

2

Doe de geplette knoflook in de pan en rooster nog 2 minuten.

3

Roer de tomatenpuree en de tomaten erdoor en giet de bouillon erbij.

4

Breng de soep aan de kook en voeg de rode linzen toe, samen met de tijm.

5

Kook tot de linzen zacht zijn, wat ongeveer 25 minuten duurt.

6

Breng tenslotte op smaak met zout en peper.

7

Als u wilt, kunt u een snufje chilipoeder aan de soep toevoegen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kol Kolcunka
11. mei 2025

De soep is heerlijk, maar ik vind het wel nodig om de wortels eerst 5-10 minuten te koken en daarna de saus toe te voegen. Na 25 minuten is de saus namelijk te gaar en zijn de wortels hard geworden :)

Automatische vertaling

Andrea Uhlířová
29. maart 2025

uitstekend, en ik ben niet zo'n fan van peulvruchten, dankzij dit recept heb ik linzen in mijn dagelijkse dieet opgenomen, vandaag kook ik deze soep voor ongeveer de vierde keer sinds het begin van het jaar :)

Automatische vertaling

Erika Trojanová
21. januari 2025

Lekker, toast met gebakken kaas, stevig diner

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij