
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Fruit de ui in olijfolie. Voeg de wortelen toe en bak ze ongeveer 5 minuten.
Doe de geplette knoflook in de pan en rooster nog 2 minuten.
Roer de tomatenpuree en de tomaten erdoor en giet de bouillon erbij.
Breng de soep aan de kook en voeg de rode linzen toe, samen met de tijm.
Kook tot de linzen zacht zijn, wat ongeveer 25 minuten duurt.
Breng tenslotte op smaak met zout en peper.
Als u wilt, kunt u een snufje chilipoeder aan de soep toevoegen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
De soep is heerlijk, maar ik vind het wel nodig om de wortels eerst 5-10 minuten te koken en daarna de saus toe te voegen. Na 25 minuten is de saus namelijk te gaar en zijn de wortels hard geworden :)
Automatische vertaling
uitstekend, en ik ben niet zo'n fan van peulvruchten, dankzij dit recept heb ik linzen in mijn dagelijkse dieet opgenomen, vandaag kook ik deze soep voor ongeveer de vierde keer sinds het begin van het jaar :)
Automatische vertaling
Lekker, toast met gebakken kaas, stevig diner
Automatische vertaling