ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 311 Kcal
  • 12 g eiwit
  • 9 g vet
  • 46 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verhit 4 eetlepels olijfolie in een grote pan. Voeg de fijnge‐ snipperde ui toe en fruit deze gedurende 2‑3 minuten op een laag vuur.

2

Strooi het volkorenmeel over de ui en meng de twee. Verhoog dan het vuur naar matig, voeg de gerookte paprika en nootmuskaat toe. Giet de bouillon erbij en voeg de kikkererwten samen met de bonen toe. Laat 10‑15 minuten koken.

3

Roer de bulgur erdoor en laat afgedekt nog 10 minuten koken op een matig vuur. Giet vervolgens de haverroom erbij. Blend tot slot de soep en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de soep over 4 borden en serveer elke portie bestrooid met verse peterselie.

4

*Bulgur is voorgekookte, gebroken volkorentarwe met een typische notensmaak. Het is licht verteerbaar en overal verkrijgbaar.

TIP
In plaats van bulgur kun je ook volkoren couscous gebruiken.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Klára Spáčilová
22. mei 2024

Verdikt met amarant in plaats van bulgur, zeer dikke consistentie, ik heb het verdund met water

Automatische vertaling

Wioleta Żak
12. oktober 2022

Renáta Bábiová
28. mei 2022

beoordeling_1295773
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij