ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 221 Kcal
  • 3,7 g eiwit
  • 16,2 g vet
  • 14,8 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Schil de bovenste bladeren van de prei, snijd het onderste deel met de wortels en het bovenste verdorde deel eraf, was de prei en snijd hem samen met de sjalot in kleinere rondjes.

2

Verhit de boter in een pan, voeg de prei en sjalot toe en sauteer 5 minuten op een matig vuur.

3

Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en laat 10-15 minuten op een laag vuur sudderen tot de prei zacht is.

4

Snijd ondertussen het geroosterde brood in kleine blokjes.

5

Verhit een koekenpan en rooster het brood op een matig vuur tot de croutons aan alle kanten goudkleurig zijn (ongeveer 5 minuten).

6

Mix de soep met een staafmixer en voeg de room toe.

7

Breng op smaak met zout en peper, garneer met croutons en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

6nsvzdyxmdprivaterelayappleidcom
20. november 2024

Ik heb nog nooit zoiets geproefd!! Absoluut heerlijke smaak. Vanaf nu behoort het tot de favorieten. Bedankt.

Automatische vertaling

Shari85
28. april 2024

Uitstekend en eenvoudig.

Automatische vertaling

Evelin Szikora
24. maart 2024

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij