Soep van oesterzwam
- 10 min
- 35 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 133 Kcal
- 4 g eiwit
- 8 g vet
- 11 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Maak de oesterzwam schoon. Snij de sjalotten fijn.
In een kookpan verwarm de ghi (of de gewone geklaarde boter), voeg de gesneden sjalotten toe en fruit op een matig vuur totdat het zacht en glazig is (het zal ongeveer 3 minuten duren).
Voeg de gesneden oesterzwam in de kookpan toe en braad voor 5 minuten op een matig vuur.
Voeg de gemalen paprika en karwij in de kookpan toe en schenk er ook de groentebouillon in. Bedek de kookpan met een deksel en laat het voor 25 minuten op een matig vuur koken.
Breng de gekookte soep op smaak met zout, peper en gedroogde marjolein. Tenslotte garneer met een takje verse marjolein.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
jammie 🙂
Automatische vertaling
De hele familie vond het lekker, ik heb het alleen een beetje ingedikt met rijstmeel.
Automatische vertaling